Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Nieuwe Color Guard groep

Sinds september 2014 hebben we ook een Pre – cadet groep.  Dit is een groep voor jongens en meisjes vanaf 12 jaar. In deze groep leer je alle basistechnieken van dans, vlag en rifle en sabel. Deze dames doen niet mee aan wedstrijden, omdat dit meer een doorstroom groep is naar de junior class.

Deze groep bestaat momenteel uit acht super enthousiaste meiden die met alle enthousiasme meedoen in de lessen. Wij trainen elke donderdag van 17.30 tot 18.30 in de gymzaal aan het Fliet te Sexbierum.

Onze lessen zijn opgedeeld in blokken. Eerst gaan we 15/20 minuten bezig met dans, daarna 20 minuten bezig met ‘flag- basic’ en daarna weer 20 minuten op wapen ( rifle of sabel)

Lijkt dit je wat en wil je graag meedoen aan de grootste guard van Friesland? Je bent altijd welkom !

Voor meer informatie over colorguard en de groepen bel :

Wilhelmina Dijkstra-Buren 0517-591834Pre Cadet