Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Eerste wedstrijd, eerste plaats en promotie voor de junior!

Afgelopen zaterdag 17 januari 2015 hadden wij onze eerste colorguard wedstrijd in Drachten. Om 10 uur verzamelden we bij de gymzaal en gingen nog even een uurtje trainen. 11 uur kwamen onze hulp troepen. Ze hielpen ons met ons haar en de make-up. Toen iedereen tip top in de make-up zat behalve een enkeling, die het nog af maakte in de auto. En het haar netjes vertrokken we naar Drachten. Eenmaal aangekomen in Drachten kwamen we in de kleedkamer bij CHM Menaldum. Wat erg gezellig was. We mochten eerst nog wat struinen en om 2 uur in de kleedkamer klaar staan.

Kleedkamer moment , materialen pakken , intrainen en show time! ( muziek : Avicci & Aloe Blacc met Wake me up) (Thema: Your own way)

Het was een echte 1ste run. Niet perfect maar toch erg goed. Niet iedereen was even tevreden. Na de show keken we naar de concurrentie. We aten wat en dronken wat. Om 16:50 klaar staan voor de Retreat. Wachtend achter de gordijnen was erg gezellig. We dansten en hadden lol met de meesten.

Ready en GO! De doeken gingen open en we moesten met de andere teams van de kids class/ Cadet class en de junior Class op. Er waren 2 rondes van de Cadet Class. Wij (Cadet  Concordia) zaten in de 1ste ronde.  Het ging tussen de 2de en de 1ste. De 1ste had 85,98 Punten. Concordia Cadets 1ste! Toen kwam ronde 2. De meisjes naast ons waren ook 1ste maar dan met wat minder punten. Het liedje van promotie begon de meisje naast ons begonnen te huilen en wij allemaal huh?!. De staff en de A-Class ging staan en Richard riep Concordia Cadet is gepromoveerd.

Iedereen springen, lachen of Huilen van blijdschap. Stiekem waren we best wel trots. Yes promotie naar de Junior Class. Nu zijn we echt weer JUNIOR en GEEN cadet meer.

Groetjesssss

Laura & Lobke uit de Junior Class van Concordia .