Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Contest Wijchen

Op 14 februari hadden wij onze tweede contest. Wijchen stond niet in de originele planning, maar we zijn op het allerlaatste moment nog ingeschreven. Om 10.00 hadden de junioren een uur de tijd om nog even dingen door te nemen en de A class kon om 11.00 ook nog even oefenen. Om 11.00 werd er ook al begonnen met de make-up en haar van de junioren zodat dat niet meer hoefde in Wijchen. Toen iedereen getraind had en de haar en make-up klaar was, was het tijd voor een twee uur durende reis naar Wijchen. Toen we daaraan kwam was het tijd om de kleedkamer en de zaal te bekijken. Het was voor het eerst dat in Wijchen een contest werd gehouden en we waren allemaal erg tevreden met onze mooie ruime kleedkamer.

Om 16.10 was het dan SHOWTIME voor de junioren. Dit was voor het eerst dat zij in de Junior class draaiden nadat ze waren gepromoveerd. Ze draaiden een mooie show en behaalden met 67.62 punten een mooie tweede plaats. Toen was het tijd voor de A class om zich klaar te maken voor de show. Om 20.30 was het SHOWTIME voor de A class. De show ging niet zoals hij moest zijn, maar we hebben heel veel kunnen leren. En met 69.59 punten behaalden wij een 5e plaats. Zowel Junior als A class hebben veel kunnen leren op dit contest en het was dan ook een goede keuze om toch naar Wijchen af te reizen. Op 28 februari hebben we WGI in Almere, beide teams zijn alweer druk bezig met trainen en we hopen weer op een mooie contest dag.

x20150214-IMG_3076