Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Concordia straalt in Franeker

Pfoe, wat was het afgelopen zaterdag weer spannend. Beide teams verschenen deze contestdag weer op het wedstrijdveld. Dit maal geen lange busrit, maar een lekkere thuiswedstrijd.

Om ongeveer half 4 waren de Junioren aan de beurt. Na een intensieve warming-up betraden ze ietwat zenuwachtig de vloer. Immers, de tribune zat vol bekenden! Een aantal kleine foutjes maakte het programma niet minder strak.

Het programma ‘Your Own Way’ werd eerder door de jury geprezen en beloond met een promotie. Ook in Franeker was de jury zeer tevreden en werden de leden verrast met een prachtige score; 66,97.

De leden vallen dit seizoen zeer in de smaak. Al vaak werd er geschreven over prachtige pakken, strakke wapens en een bijzonder fijn programma om naar te kijken. Nog een aantal keren trainen en dan gaan we lekker genieten in Eindhoven.

Half 9 was de tribune wederom afgeladen, dit maal voor de A-class. De goedgeorganiseerde vloerploeg onder leiding van onze Harm leverde strak werk en de leden betraden de vloer. Een enorm lawaai vanaf de tribunes gaf de leden het welbekende steuntje in de rug.

Ook hier kropen er een aantal zenuw-foutjes in de show, maar wat een fijn programma is ‘Lost’. Op de vloer weten de leden heel goed wat ze moeten doen en zijn ze zeker níet lost.

Heerlijk, staff en fans stonden op de banken te genieten. Deze fijne performance werd beloond met een prachtige derde plaats in de overall A-class competitie. Concordia staat weer op de kaart en wie weet wat er in Eindhoven nog gaat gebeuren..

We keep you posted!

DSC_8408