Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Knallende colorguard finals in Eindhoven voor Concordia Sexbierum!

Zaterdag 28 maart 2015 begon de dag zeer vroeg, om kwart voor 6 vertrok de bus vanuit Sexbierum naar Eindhoven. Rond tien uur kwamen we aan en moest de A class zich klaarmaken voor de prelims. Met een beetje gezonde spanning gingen we beginnen aan de show . En wat voor show! Met onze show ‘lost’ hebben we het publiek om ver geblazen!
Toen was het wachten op de uitslag om te kijken of we door waren naar finals. En dat werd een mooie derde plaats!  DSC_8710

In de middag begon het officiële finals programma. Na de kids class en de cadet class was het de beurt aan de junior class van Concordia. Ze hebben met hun show ‘ your own way’ een super prestatie geleverd. Na dit jaar te zijn gepromoveerd van de cadett class naar de junior class is het een hele uitdaging geworden om ook in de junior class een goed resultaat neer te zetten. Het doel in Eindhoven was genieten en tevreden het veld af lopen. Dit hebben ze zeker gedaan want ze genoten en dat gevoel was heel duidelijk over gekomen op het publiek! Met een score van 73,77 echt super gedaan.

In de avond was het weer de beurt aan de A class. Ze hebben er hard voor geknokt, maar met de goede team spirit, werd dit beloond met 59,51 punten. De derde plaats. De beste show van het hele seizoen!DSC_8627

De junior class is als 5e geëindigd en en de A class als 3e ! Wij mogen erg trots zijn op deze twee groepen. Nu is het lekker na genieten en wachten om weer van start te gaan met seizoen 2016!In aanloop naar dit nieuwe seizoen gaan we in de maand mei open lesdagen houden. Iedereen die colorguard leuk vindt is dan van harte welkom.DSC_8809