Concordia Sexbierum
TwitterFeed

Concordia bij de Individuals & Ensembles

Voor het eerst heeft concordia meegedaan aan de solisten wedstrijd van Colorguard Nederland. Met succes hebben de twee leden Haije Tjitte Hoekstra en Kikki Ligthart zich laten zien. Het was een erg spannende avond waarop ze beide twee keer optraden in het sportcomplex van Eemnes. Een keer alleen en een keer samen gingen ze de vloer op. De zenuwen waren te zien, maar door alle fans die mee waren hebben ze zich er doorheen geslagen. En met succes, want met 72 punten behaalden ze samen de tweede plaats in de Auxillery open class.

Als solisten hebben ze ook zeker hun steentje aan de avond bijgedragen. Haije Tjitte bracht een opzwepende solo waarbij het publiek echt geëntertaind werd. Hij behaalde hiermee de vierde plaats in open class. Daarentegen nam Kikki het publiek mee in een emotioneel verhaal waarmee ze uiteindelijk de tweede plek pakte. Ze zijn beide weer een ervaring rijker en mogen trots zijn op hun prestatie.

20150411-IMG_4550